MARIJK RENIA

Externe links

Fotografie

Fotografie is een vak apart en blijft een boeiend maar lastig onderdeel van mijn werk.
Ik ben dan ook erg blij met de artistieke en professionele inbreng van beroepsfotograaf Erno Wientjens. Nagenoeg alle foto’s op de site zijn door Erno geschoten tijdens fotosessies in een tijdelijke en op locatie gebouwde studio.


Erno Wientjes Visual Artist


Maud Quaedvlieg - beeldend kunstenaar

Kunstschilder Maud Quaedvlieg heb ik in 2019 leren kennen als een zeer goede vakvrouw en bijzonder inspirerende collega. Omdat wij wederzijds een grote mate van herkenning in elkaars werk en denken hebben, werken we incidenteel samen. Dit resulteerde tot succesvolle samenwerking tijdens het Landelijk Atelierweekend november 2019.

Bullseye glass

Glaskunstenaar Steef Hendriks, is importeur en officiële vertegenwoordiger van Bullseye glass in Nederland. Mede dankzij zijn enorme technische kennis, grote collegialiteit en inspanningen om een podium te bieden aan nationale en internationale glaskunst is zijn naam een begrip in de glaskunstwereld.


splinter

Bert van Halteren

Deze website is gebouwd door Bert van Halteren. Bert heeft jarenlang een websitebedrijf gehad en is gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers die een website willen laten maken voor hun bedrijfsactiviteiten. Met zijn jarenlange internetervaring is hij een waardevolle gesprekspartner gebleken bij het vervaardigen van mijn website.